Pintada de corral a l'estil de Peramola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Boix de Peramola, Peramola (Lleida)
INGREDIENTS
- 1 pintada
- 1 ceba
- 1 manat d'herbes aromàtiques
- 1 got de vi blanc
- 1/2 l de brou de carn o aigua
- 20/24 cebetes de platillo
- 500 g de bolets de temporada
- 200 g de papada
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Primer de tot, salpebreu la pintada i poseu-la en una cassola amb oli d'oliva calent.
Passats uns 10 minuts, quan estigui rossa, comenceu a afegir-hi els ingredients: les cebetes senceres, les herbes aromàtiques, la ceba picada, la papada de porc i els bolets; remeneu-ho una mica i deixeu-ho fer durant 12 minuts. Quan les cebetes estiguin ben daurades, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir 7 o 8 minuts més. Finalment, aboqueu-hi el brou fins que quedi tot ben cobert i feu-ho bullir tres quarts d'hora a foc lent. Podeu servir la pintada acompanyada amb farcellets de col.
Passats uns 10 minuts, quan estigui rossa, comenceu a afegir-hi els ingredients: les cebetes senceres, les herbes aromàtiques, la ceba picada, la papada de porc i els bolets; remeneu-ho una mica i deixeu-ho fer durant 12 minuts. Quan les cebetes estiguin ben daurades, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir 7 o 8 minuts més. Finalment, aboqueu-hi el brou fins que quedi tot ben cobert i feu-ho bullir tres quarts d'hora a foc lent. Podeu servir la pintada acompanyada amb farcellets de col.