Pintada amb mel i taronja

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dolors Abad
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El molí dels fanals
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pintada és una au rica en proteïnes d'alt valor biològic, i a diferencia d'altres aus sobresurt pel seu contingut en sodi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 pintades
  • 1 copa de vi ranci
  • suc de dues taronges
  • 1 branca de canyella
  • 2 cullerada de mel
  • oli, sal i pebre
  • Per a la guarnició:
  • 1 mango
  • 30 g de mantega
  • 2 culleradeta de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les pintades per la meitat, salpebreu-les, poseu-les en una safata, amaniu-les amb una mica d'oli i deixeu-les coure al forn durant 40 minuts a 80 graus.

A continuació, afegiu-hi el vi ranci, el suc de taronja, la canyella i la mel per sobre la pintada i deixeu-la coure al forn durant 20 minuts més.

Mentrestant, en una paella amb una mica de mantega i sucre salteu el mango tallat a làmines.

I ja per acabar, emplateu la pintada, salseu-la amb el suc de la seva cocció i poseu-hi els talls de mango al costat.
Anar al contingut