Pink Flamingo (Gintònic sense alcohol)
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Álvarez
- Dificultat: Alta
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Cocteleria 41º, Barcelona
INGREDIENTS
- 14 fulles de shiso morat
- mirin sense alcohol
- 1 l aigua mineral
- 1 llima
- Per fer el còctel:
- 15 ml d'infusió de shiso morat
- 30 ml de mirin
- 1 tònica
- 1 fulla de shiso morat
- gel en cubs
- ostra al natural (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu l'aigua en un cassó i quan arrenqui el bull retireu-ho del foc, afegiu-hi les fulles de shiso morat, tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho infusionar fins que es refredi.
A continuació, coleu la infusió, poseu-la en un bol, afegiu-hi el suc de la llima, remeneu-la una mica i reserveu-la en una gerreta.
I ja per acabar, poseu la infusió de shiso morat en una copa, afegiu-hi el mirin i un parell de glaçons, remeneu-ho bé, acabeu d'omplir la copa amb la tònica, guarniu-la amb una fulla de shiso morat i serviu-lo acompanayat d'una ostra al natural.
A continuació, coleu la infusió, poseu-la en un bol, afegiu-hi el suc de la llima, remeneu-la una mica i reserveu-la en una gerreta.
I ja per acabar, poseu la infusió de shiso morat en una copa, afegiu-hi el mirin i un parell de glaçons, remeneu-ho bé, acabeu d'omplir la copa amb la tònica, guarniu-la amb una fulla de shiso morat i serviu-lo acompanayat d'una ostra al natural.