Peus de porc farcits

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Peus de porc farcits
  • (per a 2 persones)
  • 2 peus de porc bullits
  • 1 botifarra de perol blanca
  • 150 g de mongetes de Santa Pau cuites / 150 g de fesols de Santa Pau cuits
  • 2 cullerades de pesto genovès
  • 100 g de rossinyols
  • 1 got de suc de cocció dels peus de porc

PREPARACIÓ

1.Comencen a preparar el plat desossant els peus de porc.

2.Pel farciment, tallem molt petita la botifarra, i la posem al damunt del peu de porc i el tanquem amb l'altra meitat. Ho emboliquem amb paper de film, el fem rodolar fins que quedi un cilindre i el posem al congelador.

3.Un cop congelat, traiem el paper de film i el tallem en tres trossos. Marquem els peus de porc a la paella fins que quedin ben daurats. Els posem en una safata.

4.Per al guarniment, oli a la paella, recuperem la glaça i hi saltem els rossinyols. Sal, pebre, i una mica d'aigua de coure els peus de porc reduïda perquè sigui més gelatinós.

5.Hi afegim els fesols de Santa Pau. Ben barrejat tot, i ho posem a la safata.

6.Ara posem el pesto pel damunt dels peus de porc. Un cop de forn, i ja ho tenim a la "buiaca"!
Anar al contingut