Peus de porc farcits de xampinyons amb cava
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Irene, Arties
INGREDIENTS
- 4 peus de porc
- 100 g de xampinyons
- 50 g de mantega
- 1 mantellina de porc
- 1/2 l de cava
- 1/2 l de crema de llet
- 200 g d'espinacs
- sal i pebre Per bullir els peus:
- 2 pastanagues
- 1 ceba amb dos claus d'olor
- 2 fulles de llorer
- 1 branca d'api
- 1 branca de farigola
- 2 porros
- 2 l d'aigua
PREPARACIÓ
Per començar poseu en una paella mantega. Afegiu-hi el porro tallat a juliana fins que quedi daurat.
Afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines ben fines. Salpebreu-ho i afegiu-hi la crema de llet. Teniu els peus de porc ja bullits amb el llorer, la pastanaga, els claus, l'api, la farigola i els porros. Farciu-los amb la salsa i salpebreu-los. Emboliqueu-los amb el paper transparent i poseu-los al congelador uns 20 minuts. Talleu-los sense el paper i emboliqueu-los amb la tela de fetge. Poseu-los al forn a 220 graus uns 30 minuts. Per fer la salsa poseu en una paella el brou dels peus, el cava i els xampinyons tallats a làmines ben fines. Deixeu-ho fins que redueixi a la meitat. Afegiu-hi la crema de llet i remeneu-ho. Finalment, ja podeu muntar el plat. Poseu els espinacs saltejats amb oli d'oliva, sal, pebre i sucre. Afegiu els peus de porc i saleu-ho
Afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines ben fines. Salpebreu-ho i afegiu-hi la crema de llet. Teniu els peus de porc ja bullits amb el llorer, la pastanaga, els claus, l'api, la farigola i els porros. Farciu-los amb la salsa i salpebreu-los. Emboliqueu-los amb el paper transparent i poseu-los al congelador uns 20 minuts. Talleu-los sense el paper i emboliqueu-los amb la tela de fetge. Poseu-los al forn a 220 graus uns 30 minuts. Per fer la salsa poseu en una paella el brou dels peus, el cava i els xampinyons tallats a làmines ben fines. Deixeu-ho fins que redueixi a la meitat. Afegiu-hi la crema de llet i remeneu-ho. Finalment, ja podeu muntar el plat. Poseu els espinacs saltejats amb oli d'oliva, sal, pebre i sucre. Afegiu els peus de porc i saleu-ho