Peus de porc farcits de xampinyons amb cava

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Andreu Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Irene, Arties

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc
  • 100 g de xampinyons
  • 50 g de mantega
  • 1 mantellina de porc
  • 1/2 l de cava
  • 1/2 l de crema de llet
  • 200 g d'espinacs
  • sal i pebre Per bullir els peus:
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba amb dos claus d'olor
  • 2 fulles de llorer
  • 1 branca d'api
  • 1 branca de farigola
  • 2 porros
  • 2 l d'aigua

PREPARACIÓ

Per començar poseu en una paella mantega. Afegiu-hi el porro tallat a juliana fins que quedi daurat.
Afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines ben fines. Salpebreu-ho i afegiu-hi la crema de llet. Teniu els peus de porc ja bullits amb el llorer, la pastanaga, els claus, l'api, la farigola i els porros. Farciu-los amb la salsa i salpebreu-los. Emboliqueu-los amb el paper transparent i poseu-los al congelador uns 20 minuts. Talleu-los sense el paper i emboliqueu-los amb la tela de fetge. Poseu-los al forn a 220 graus uns 30 minuts. Per fer la salsa poseu en una paella el brou dels peus, el cava i els xampinyons tallats a làmines ben fines. Deixeu-ho fins que redueixi a la meitat. Afegiu-hi la crema de llet i remeneu-ho. Finalment, ja podeu muntar el plat. Poseu els espinacs saltejats amb oli d'oliva, sal, pebre i sucre. Afegiu els peus de porc i saleu-ho
Anar al contingut