Peus de porc farcits de bolets amb escamarlans
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Domingo García
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casino del Castell de Peralada , Peralada (Girona)
INGREDIENTS
- 8 peus de porc
- 350 g de bolets variats
- 12 escamarlans
- estragó
- 2 cebes
- 1 tomàquet
- 1 gra d'all
- 1 got de vi blanc
- 1/2 l del brou de bullir els peus
- oli d'oliva
- sal, pebre blanc
- mantellina de porc Per a la picada: 1 all, sal i ametlles
PREPARACIÓ
Comenceu aquest plat saltant els bolets confitats en una paella amb una mica d'oli calent.
A continuació, farciu els peus de porc (prèviament bullits i desossats) i emboliqueu-los amb la mantellina. Sofregiu la ceba picada en una paella amb oli. Quan estigui rossa poseu-hi l'all, també picat, i després la salsa de tomàquet. Deixeu-ho coure una mica i afegiu-hi unes fulles d'estragó i uns cullerots del brou de bullir els peus de porc. Un cop fet el sofregit, salpebreu els escamarlans i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Poseu-hi també els peus de porc farcits i el vi. Quan el vi s'hagi evaporat, coleu el sofregit, que s'haurà estat confitant a poc a poc. Torneu-lo a posar al foc i incorporeu-hi els escamarlans i els peus de porc.
A continuació, farciu els peus de porc (prèviament bullits i desossats) i emboliqueu-los amb la mantellina. Sofregiu la ceba picada en una paella amb oli. Quan estigui rossa poseu-hi l'all, també picat, i després la salsa de tomàquet. Deixeu-ho coure una mica i afegiu-hi unes fulles d'estragó i uns cullerots del brou de bullir els peus de porc. Un cop fet el sofregit, salpebreu els escamarlans i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Poseu-hi també els peus de porc farcits i el vi. Quan el vi s'hagi evaporat, coleu el sofregit, que s'haurà estat confitant a poc a poc. Torneu-lo a posar al foc i incorporeu-hi els escamarlans i els peus de porc.