Peus de porc farcits de bolets amb escamarlans

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Domingo García
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casino del Castell de Peralada , Peralada (Girona)

INGREDIENTS

  • 8 peus de porc
  • 350 g de bolets variats
  • 12 escamarlans
  • estragó
  • 2 cebes
  • 1 tomàquet
  • 1 gra d'all
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 l del brou de bullir els peus
  • oli d'oliva
  • sal, pebre blanc
  • mantellina de porc Per a la picada: 1 all, sal i ametlles

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat saltant els bolets confitats en una paella amb una mica d'oli calent.
A continuació, farciu els peus de porc (prèviament bullits i desossats) i emboliqueu-los amb la mantellina. Sofregiu la ceba picada en una paella amb oli. Quan estigui rossa poseu-hi l'all, també picat, i després la salsa de tomàquet. Deixeu-ho coure una mica i afegiu-hi unes fulles d'estragó i uns cullerots del brou de bullir els peus de porc. Un cop fet el sofregit, salpebreu els escamarlans i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Poseu-hi també els peus de porc farcits i el vi. Quan el vi s'hagi evaporat, coleu el sofregit, que s'haurà estat confitant a poc a poc. Torneu-lo a posar al foc i incorporeu-hi els escamarlans i els peus de porc.
Anar al contingut