Peus de porc amb cargols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ana Maria Pulido
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal
INGREDIENTS
- 4 peus de porc
- 5 fulles de llorer
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 porro
- 1/2 kg de cargols
- 1 branqueta de farigola
- Per al sofregit:
- 2 cebes
- 10 tomàquets
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una olla amb aigua, la ceba, el porro, les pastanagues i unes fulles de llorer bulliu-hi els peus de porc durant 2 o 3 hores.
Mentrestant, en una altra olla amb aigua calenta, una branca de farigola, una fulla de llorer i sal bulliu-hi els cargols durant 30 minuts.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli, sofregiu la ceba picada.
Quan estigui daurada, afegiu-hi els tomàquets triturats i deixeu-ho coure.
Tot seguit, passeu-ho pel colador xinès i torneu-ho a posar en una olla juntament amb els peus, el brou de bullir els peus i els cargols i deixeu-ho coure tot junt durant uns 30 minuts.
Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja podeu emplatar-ho.
Mentrestant, en una altra olla amb aigua calenta, una branca de farigola, una fulla de llorer i sal bulliu-hi els cargols durant 30 minuts.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli, sofregiu la ceba picada.
Quan estigui daurada, afegiu-hi els tomàquets triturats i deixeu-ho coure.
Tot seguit, passeu-ho pel colador xinès i torneu-ho a posar en una olla juntament amb els peus, el brou de bullir els peus i els cargols i deixeu-ho coure tot junt durant uns 30 minuts.
Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja podeu emplatar-ho.