Peus de porc amb bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Passadís del Pep, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 peus de porc
- 400 g de bolets de temporada
- 1 tall de cansalada
- 1 tall de pernil magre
- 2 cebes
- 1 cabeça d'alls
- 4 tomàquets
- llorer
- farigola
- 1 clau d'olor
- oli d'oliva Per a la picada:
- ametlles
- pinyons
- avellanes
- all
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu en una olla amb aigua els peus de porc lligats, una ceba amb tres claus, el llorer, la farigola, els alls amb pell i la sal.
Per fer el sofregit, poseu oli en una cassola, incorporeu-hi el pernil, la cansalada i una mica de sal, i deixeu-ho daurar. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, incorporeu-hi els tomàquets pelats i trinxats i els alls amb pell. Per fer la picada, tritureu en un morter les ametlles, els pinyons, les avellanes i l'all. Quan el tomàquet estigui fet, incoporeu la picada a la cassola. Remeneu-ho i afegiu-hi una mica del caldo de bullir els peus de porc. I ja per acabar, talleu els peus de porc i incorporeu-los al sofregit. Afegiu-hi una mica més del caldo de bullir els peus de porc i els bolets, i deixeu-ho coure a foc lent durant 20 o 25 minuts.
Per fer el sofregit, poseu oli en una cassola, incorporeu-hi el pernil, la cansalada i una mica de sal, i deixeu-ho daurar. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, incorporeu-hi els tomàquets pelats i trinxats i els alls amb pell. Per fer la picada, tritureu en un morter les ametlles, els pinyons, les avellanes i l'all. Quan el tomàquet estigui fet, incoporeu la picada a la cassola. Remeneu-ho i afegiu-hi una mica del caldo de bullir els peus de porc. I ja per acabar, talleu els peus de porc i incorporeu-los al sofregit. Afegiu-hi una mica més del caldo de bullir els peus de porc i els bolets, i deixeu-ho coure a foc lent durant 20 o 25 minuts.