Peus de porc amb bolets

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Manubens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Passadís del Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc
  • 400 g de bolets de temporada
  • 1 tall de cansalada
  • 1 tall de pernil magre
  • 2 cebes
  • 1 cabeça d'alls
  • 4 tomàquets
  • llorer
  • farigola
  • 1 clau d'olor
  • oli d'oliva Per a la picada:
  • ametlles
  • pinyons
  • avellanes
  • all

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu en una olla amb aigua els peus de porc lligats, una ceba amb tres claus, el llorer, la farigola, els alls amb pell i la sal.
Per fer el sofregit, poseu oli en una cassola, incorporeu-hi el pernil, la cansalada i una mica de sal, i deixeu-ho daurar. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, incorporeu-hi els tomàquets pelats i trinxats i els alls amb pell. Per fer la picada, tritureu en un morter les ametlles, els pinyons, les avellanes i l'all. Quan el tomàquet estigui fet, incoporeu la picada a la cassola. Remeneu-ho i afegiu-hi una mica del caldo de bullir els peus de porc. I ja per acabar, talleu els peus de porc i incorporeu-los al sofregit. Afegiu-hi una mica més del caldo de bullir els peus de porc i els bolets, i deixeu-ho coure a foc lent durant 20 o 25 minuts.
Anar al contingut