Peus de porc a la vinagreta

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc cuits i desossats
  • 500 g de mongetes seques cuites
  • 200 g de ceps
  • 1 manat de cerfull
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • sal Maldom
  • pebre

PREPARACIÓ

En primer lloc, confiteu els ceps que ja teniu escaldats i fregits. Poseu-los en una paella amb l'oli ben fred perquè així agafarà més gust.
Coleu-los i reserveu l'oli, que aprofitareu per fer la vinagreta. Els peus de porc, que prèviament haureu d'haver bullit i desossat, talleu-los a daus petits i poseu-los en un bol juntament amb els ceps, les mongetes seques cuites, sal i força pebre. Barregeu-ho tot i tireu-hi pel damunt la vinagreta que haureu fet amb l'oli dels ceps i vinagre. Munteu el plat i decoreu-lo amb una mica de cerfull.
Anar al contingut