Peus de porc a la parisenca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Piera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluís de les Moles, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 peus de porc
- 2 pastanagues
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 tija d'api
- 10 g de clau d'olor
- 10 g de pebre negre en gra
- 10 g de sal
- 1 fulla de llorer
- 100 g de pa ratllat
- oli d'oliva
- escarola
- 1 ou
- farina Per a la vinagreta:
- 50 g de mostassa
- 5 g de vinagre de Xerès
- 100 g d'oli d'oliva
- 5 g de sal
- 5 g de pebre
PREPARACIÓ
Per començar, emboliqueu els peus de porc desossats, que prèviament haureu bullit amb les verdures, en un paper film i deixeu-ho reposar a la nevera.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol la mostassa, el vinagre de xerès, la sal i l'oli, i remeneu-ho. Tot seguit, traieu els peus de porc de la nevera, desemboliqueu-los i passeu-los per farina, ou i pa ratllat. Després, fregiu-ho en una paella amb oli ben calent. I per acabar, emplateu l'amanida, poseu-hi sal i la vinagreta. Al cantó, col·loqueu-hi els peus de porc i decoreu-ho amb api i cebollí picat.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol la mostassa, el vinagre de xerès, la sal i l'oli, i remeneu-ho. Tot seguit, traieu els peus de porc de la nevera, desemboliqueu-los i passeu-los per farina, ou i pa ratllat. Després, fregiu-ho en una paella amb oli ben calent. I per acabar, emplateu l'amanida, poseu-hi sal i la vinagreta. Al cantó, col·loqueu-hi els peus de porc i decoreu-ho amb api i cebollí picat.