Pèsols ofegats amb cargols punxeguts
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Franco
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Saüc, Barcelona
INGREDIENTS
- 600 g de pèsols
- 2 escalunyes
- 2 alls tendres
- germinats de pèsols
- 1/4 de l de brou de peix
- oli d'ametlla
- oli d'oliva
- sal i pebre
- 500 gr. de cargols punxeguts
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sal, bulliu els cargols durant 10 minuts.
Després, deixeu-los refredar, traieu-ne la closca i reserveu-los.
A continuació, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu l'escalunya i l'all tendre picat.
Quan estiguin una mica rossos, afegiu-hi els pèsols, la sal, el pebre, el brou de peix i l'aigua de bullir els cargols, i deixeu-ho coure tot durant un parell de minuts.
Tot seguit, poseu-hi els cargols, una mica d'oli, remeneu-ho tot bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb els pèsols i els cargols, premeu-ho una mica i desemmotlleu-ho.
Després, deixeu-los refredar, traieu-ne la closca i reserveu-los.
A continuació, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu l'escalunya i l'all tendre picat.
Quan estiguin una mica rossos, afegiu-hi els pèsols, la sal, el pebre, el brou de peix i l'aigua de bullir els cargols, i deixeu-ho coure tot durant un parell de minuts.
Tot seguit, poseu-hi els cargols, una mica d'oli, remeneu-ho tot bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb els pèsols i els cargols, premeu-ho una mica i desemmotlleu-ho.