Pèsols negres amb botifarra esparracada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Amparo Soler
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: La Nau (Casserres)

INGREDIENTS

  • 400 g de pèsol negre
  • 1 botifarra negra esparracada
  • 1 manat d'alls tendres
  • 1 ceba
  • 1 os de pernil
  • 1 fulla de llorer
  • Oli i sal
  • Aigua
  • Bicarbonat

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els pèsols en remull en un bol amb aigua i bicarbonat durant tota la nit.

Després, coleu-los, poseu-los en un cassó amb l'os de pernil, la ceba pelada i el llorer, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc suau durant dues hores.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els alls tendres tallats a trossets durant un parell de minuts.

Seguidament, afegiu-hi la botifarra esparracada i els pèsols, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més.

I ja per acabar, emplateu els pèsols amb la botifarra.
Anar al contingut