Peix espasa amb endívies i salsa amb Porto
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casimiro, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 supremes de peix espasa (20 g aprox.)
- 2 endívies
- 1 escalunya
- 75 g de mantega
- 1 got de Porto
- 15 g de tòfona picada
- fumet de peix
- farina
- sal i pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, enfarineu el peix i salpebreu-lo.
Després fregiu-lo en una paella amb oli calent. Reserveu-lo. A la mateixa paella, poseu-hi mantega i l'escalunya tallada ben petita. Un cop la tingueu daurada, tireu-hi el Porto i flamegeu-lo. Deixeu-lo reduir fins a la meitat. Tot seguit, afegiu-hi el fumet de peix, una mica de mantega i la tòfona tallada ben petita. A continuació, fregiu les fulles d'endívia en una altra paella i salpebreu-les. Per acabar, serviu el peix amb les endívies i la salsa. Escampeu-hi una mica de julivert pel damunt.
Després fregiu-lo en una paella amb oli calent. Reserveu-lo. A la mateixa paella, poseu-hi mantega i l'escalunya tallada ben petita. Un cop la tingueu daurada, tireu-hi el Porto i flamegeu-lo. Deixeu-lo reduir fins a la meitat. Tot seguit, afegiu-hi el fumet de peix, una mica de mantega i la tòfona tallada ben petita. A continuació, fregiu les fulles d'endívia en una altra paella i salpebreu-les. Per acabar, serviu el peix amb les endívies i la salsa. Escampeu-hi una mica de julivert pel damunt.