Peix espasa amb endívies i salsa amb Porto

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casimiro, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 supremes de peix espasa (20 g aprox.)
  • 2 endívies
  • 1 escalunya
  • 75 g de mantega
  • 1 got de Porto
  • 15 g de tòfona picada
  • fumet de peix
  • farina
  • sal i pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, enfarineu el peix i salpebreu-lo.
Després fregiu-lo en una paella amb oli calent. Reserveu-lo. A la mateixa paella, poseu-hi mantega i l'escalunya tallada ben petita. Un cop la tingueu daurada, tireu-hi el Porto i flamegeu-lo. Deixeu-lo reduir fins a la meitat. Tot seguit, afegiu-hi el fumet de peix, una mica de mantega i la tòfona tallada ben petita. A continuació, fregiu les fulles d'endívia en una altra paella i salpebreu-les. Per acabar, serviu el peix amb les endívies i la salsa. Escampeu-hi una mica de julivert pel damunt.
Anar al contingut