Peix amb suc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Mestres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • 1 kg de peix d'escata o peix del bou
  • molla de pa remullada amb vi negre
  • 1 tomàquet madur
  • 4 grans d'all amb pell
  • 1 gra d'all pelat
  • julivert
  • pebre vermell
  • sal
  • oli

PREPARACIÓ

Poseu en un morter els grans d'all escalivats i pelats, el gra d'all pelat cru, el tomàquet escalivat, la molla de pa remullada amb vi negre, el julivert i el pebre vermell.
Piqueu-ho tot. Barregeu la picada amb una mica d'aigua i aboqueu-la en una cassola amb oli roent. Deixeu-la coure amb l'olla tapada un parell de minuts. Després, afegiu-hi el peix net i tallat en trossos grans i coeu-ho tapat a foc viu durant dos minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut