Peix amb suc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 1 kg de peix d'escata o peix del bou
- molla de pa remullada amb vi negre
- 1 tomàquet madur
- 4 grans d'all amb pell
- 1 gra d'all pelat
- julivert
- pebre vermell
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Poseu en un morter els grans d'all escalivats i pelats, el gra d'all pelat cru, el tomàquet escalivat, la molla de pa remullada amb vi negre, el julivert i el pebre vermell.
Piqueu-ho tot. Barregeu la picada amb una mica d'aigua i aboqueu-la en una cassola amb oli roent. Deixeu-la coure amb l'olla tapada un parell de minuts. Després, afegiu-hi el peix net i tallat en trossos grans i coeu-ho tapat a foc viu durant dos minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Piqueu-ho tot. Barregeu la picada amb una mica d'aigua i aboqueu-la en una cassola amb oli roent. Deixeu-la coure amb l'olla tapada un parell de minuts. Després, afegiu-hi el peix net i tallat en trossos grans i coeu-ho tapat a foc viu durant dos minuts més. Ja podeu emplatar-ho.