• Inici
  • Receptes
  • Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà tradicional)

Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà tradicional)

Puntuació:

2,74 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
peix
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (349 vots)

Ingredients

  • Pebrots del piquillo (dos llaunes).
  • Per la salsa:
  • 1 dent d'all
  • Sal/pebre.
  • Pebrot escalivat.
  • Nata líquida.
  • Per la brandada de bacallà:
  • Bacallà (a ull depenent de la quantitat, jo li he posat dos talls).
  • Llet.
  • Farina.
  • 2 dents d'all.
  • Nou moscada.
  • Sal/pebre.
  • 1/2 ceba.
  • Oli d'oliva
  • Per guarnir julivert picat, com que no tenia fresc he posat del sec de pot.

Elaboració

Agafem el bacallà i l'esmicolem ben petit, reservem.

Trinxem la ceba i la posem en una paella amb un xic d'oli d'oliva. Un cop cuita, afegim els alls tallats ben petits.

Quan sigui fet afegim el bacallà que tenim reservat i el deixem coure, després afegim la farina, la torrem i anem afegint llet. Corregim de sal i posem un xic de nou moscada, anirem posant farina i llet (ja ho demana) fins que estigui fet i reservem.

Farem la salsa: en una paella posem una dent d'all i aromatitzem l'oli. Retirem l'all i saltegem el pebrot escalivat (la quantitat depén del color i l'intensitat de sabor que volguem aconseguir), afegim la nata i corregim de sal/pebre si calgués. Ho triturem tot fins a aconseguir una textura homogènia. Reservem.

Agafem els pebrots del Piquillo (jo els he comprat de llauna, sencers) i els farcim amb la barreja de la brandada.

Ja podem muntar el plat: en una cassola de fang posem ela salsa, a sobre col·loquem 4 pebrots ja farcits i ho posem al forn fins que sigui calent (també por ser al micro). Retirem i posem el julivert a sobre.

MARIDATGE:

CABERNET SAUVIGNON ROSAT 2009 - Cabernet Sauvignon Rosat transmet la filosofia de dedicació i gust per la feina ben feta.

Es caracteritza pel:

Nas: intens, amb elegant aroma a fruits vermells (maduixa, gerdó, fruits del bosc) combinat amb tocs florals (pètals de rosa).

Paladar: voluminós, abundants tocs de fruita vermella (grosella, maduixa i cirera) que es fonen en subtils i agradables aromes de rosa que fan sigui un vi untuós i de fresc post gust.

VINYA - Can Vidal

COMPOSICIÓ
Cabernet Sauvignon: 95%
Syrah: 5%

Fotos de la recepta (2)

Comentaris (2)

  • 02/11/2010 16:40:16 Marca com a ofensiu

    Jajaja... aquesta ja fa setmanes que me la vaig jalar, jiji... Tinc moltes receptes sense publicar aquí, encara :P La que he esborrat és la del brownie, fins que no acabi el concurs no puc fer-la servir, m'he adonat abans :P Muas... Quina gana que tinc!! Vaig a berenar ja, que no aguanto mes... jajaja.

  • 02/11/2010 16:19:54 Marca com a ofensiu

    Molt bons, però tu no estàs de règim??? Jeje.

Recepta de:
Plat preferit:
n'hi ha tants.... xocolata, carns, mariscs, japonés, italià...
Receptes publicades:
43
Vots rebuts:
15825
Comentaris rebuts:
236
Seguidors:
23