Patates ofegades amb popurri de bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Muñoz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de patates
- 1 kg de bolets variats
- 1/2 kg de ceba
- 200 g de cansalada ibèrica
- 1 fulla de llorer
- 1 tasseta d'oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola sense oli fregiu-hi la cansalada tallada a daus.
Quan estigui daurada, poseu-hi la ceba tallada a làmines, la sal i el pebre, i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts.
Tot seguit, afegiu-hi les patates pelades i tallades a trossos i deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més.
A continuació, poseu-hi una fulla de llorer, els bolets tallats a trossos, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc molt lent.
Quan estigui daurada, poseu-hi la ceba tallada a làmines, la sal i el pebre, i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts.
Tot seguit, afegiu-hi les patates pelades i tallades a trossos i deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més.
A continuació, poseu-hi una fulla de llorer, els bolets tallats a trossos, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc molt lent.