Patates i cargols amb allioli

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mateu Dolcet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mateu, Alcarràs

INGREDIENTS

  • 600 g de patates
  • 600 g de cargols
  • 1 bitxo
  • 2 tomàquets
  • sal
  • oli
  • alls
  • 1 ou

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb aigua i sal, bulliu les patates senceres i sense pelar durant uns 15 minuts.

Quan estiguin cuites, peleu-les i reserveu-les.

A continuació, en una cassola amb aigua, sal, un raig d'oli i un bitxo bulliu els cargols durant uns 15 minuts.

Per fer l'allioli, poseu en un bol els alls i tritureu-los amb el morter. Quan estiguin ben picats, poseu-hi el rovell d'ou i remeneu-ho bé.

Seguidament, afegiu-hi l'oli de mica en mica i sense deixar de remenar.

Tot seguit, talleu els tomàquets a daus, poseu-los en un plat i cobriu-los amb l'allioli.

I ja per acabar, emplateu els cargols i poseu-hi les patates al voltant.
Anar al contingut