Patates del bufet negre amb rossinyols i cansalada fumada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ignasi Camps
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Ca la Laia, Cantonigròs

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

  • 600 g de patates del bufet
  • 200 g de rossinyols
  • 200 g de cansalada fumada
  • 1 copeta de vi blanc
  • 1 tassa de caldo
  • julivert
  • 2 alls
  • un grapat d'ametlles
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Per començar, poseu les patates, senceres i amb pell en una safata i deixeu-les escalivar al forn, a 200 graus, durant 1 hora.
  2. Mentrestant, talleu la cansalada i netegeu els rossinyols amb un drap i talleu-los a trossos.
  3. Un cop cuites les patates, deixeu-les refredar. Després, peleu-les, talleu-les a daus i sofregiu-les en una cassola amb oli. Quan s'hagin enrossit una mica, afegiu-hi la cansalada i els rossinyols i deixeu-ho coure tot junt.
  4. Per fer la picada, peleu l'all, traieu-ne la part del mig, poseu-lo en un morter juntament amb el julivert i les ametlles i piqueu-ho.
  5. Tot seguit, afegiu la picada, el vi blanc i el caldo a la cassola i deixeu-ho coure fins que es begui els sucs.
  6. I ja per acabar, emplateu les patates amb els rossinyols i la cansalada.
Anar al contingut