Patates amb fredolics i costella de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell
INGREDIENTS
- 1'200 g de patates
- 500 g de fredolics
- 400 g de costella de porc
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 pela de taronja
- 1'5 l de brou
- 4 brins de safrà
- 1 fulla de llorer
- 2 grans d'all
- 4 ametlles
- 2 avellanes
- 1 gotet d'oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Saleu la ceba i sofregiu-la en una cassola amb oli. Quan estigui ben rossa, daureu-hi també la costella de porc.
Tot seguit, afegiu-hi els tomàquets pelats i sense llavor. Un cop estigui tot cuit, tireu-hi els fredolics, prèviament escaldats. D'altra banda, peleu les patates, escapceu-les i incorporeu-les a l'estofat, just abans d'abocar-hi el brou. I quan comenci a arrencar el bull, poseu-hi una pela de taronja i una fulla de llorer. Feu una picada amb els alls, les ametlles, les avellanes i una mica de sal. Afegiu-la a l'estofat i deixeu-ho que bulli 5 minuts més a foc baix. I ja per acabar, rectifiqueu-ho de sal i emplateu-ho.
Tot seguit, afegiu-hi els tomàquets pelats i sense llavor. Un cop estigui tot cuit, tireu-hi els fredolics, prèviament escaldats. D'altra banda, peleu les patates, escapceu-les i incorporeu-les a l'estofat, just abans d'abocar-hi el brou. I quan comenci a arrencar el bull, poseu-hi una pela de taronja i una fulla de llorer. Feu una picada amb els alls, les ametlles, les avellanes i una mica de sal. Afegiu-la a l'estofat i deixeu-ho que bulli 5 minuts més a foc baix. I ja per acabar, rectifiqueu-ho de sal i emplateu-ho.