Patates amb carn de perol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Gascons
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els Tinars
INGREDIENTS
- 1 kg de patates
- 10 g d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 200 g de carn de perol
- julivert picat
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol les patates, pelades i tallades a rodanxes molt fines, amaniu-les amb una mica d'oli, sal i all picat i remeneu-ho bé amb les mans.
Després, fregiu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts. A continuació, poseu-les al forn amb la mateixa paella i deixeu-les coure durant 8 minuts més. Tot seguit, retireu l'excés d'oli de la paella i reserveu-les.
Finalment, escalfeu la carn de perol al microones.
I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi la carn de perol a sobre i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Després, fregiu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts. A continuació, poseu-les al forn amb la mateixa paella i deixeu-les coure durant 8 minuts més. Tot seguit, retireu l'excés d'oli de la paella i reserveu-les.
Finalment, escalfeu la carn de perol al microones.
I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi la carn de perol a sobre i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.