Patates amb bacallà estil Peramola

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Pallarès
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Boix de Peramola, Peramola (Lleida)

INGREDIENTS

  • 8 talls de bacallà
  • 4 patates
  • brou de peix
  • oli d'oliva
  • sal
  • Per a la picada:
  • 1 gra d'all
  • safrà
  • 8 ametlles torrades

PREPARACIÓ

Enrossiu els alls laminats en un cassó amb oli.
Quan comencin a agafar color, retireu-los del cassó i poseu-los en un morter, juntament amb les ametlles i el safrà. Tritureu-ho.

Al mateix cassó, enrossiu-hi el bacallà començant per la banda de la pell. Després, reserveu-lo.

Mentrestant, peleu les patates, talleu-les en rodanxes i fregiu-les al mateix cassó on heu enrossit els alls i el bacallà. Quan comencin a agafar color, tireu-hi el brou de peix calent i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Després, poseu-hi la picada i el bacallà i deixeu-ho coure 5 minuts més. Ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut