Patata i ceba amb botifarra esparracada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
INGREDIENTS
- 1 kg de patates
- 3 botifarres de sal i pebre
- 3 cebes mitjanes
- sal i pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar prepareu les patates. Sense treure'ls la pell i ben netes, poseu-les en un cassó amb aigua freda i sal, deixeu que bullin durant 10 minuts a foc fort i 10 minuts més a foc lent.
Un cop cuites, peleu-les amb molt de compte perquè no es trenquin i talleu-les a làmines una mica gruixudes. Reserveu-ho. D'altra banda, buideu la botifarra i fregiu-la en una paella amb oli calent. Quan estigui una mica rossa reserveu-la, i amb l'oli que us ha quedat fregiu-hi la ceba tallada. Mentrestant salpebreu les patates i afegiu-les a la ceba, i quan estigui tot ben daurat poseu-hi la botifarra; barregeu-ho bé. Finalment retireu l'oli i ja podeu emplatar.
Un cop cuites, peleu-les amb molt de compte perquè no es trenquin i talleu-les a làmines una mica gruixudes. Reserveu-ho. D'altra banda, buideu la botifarra i fregiu-la en una paella amb oli calent. Quan estigui una mica rossa reserveu-la, i amb l'oli que us ha quedat fregiu-hi la ceba tallada. Mentrestant salpebreu les patates i afegiu-les a la ceba, i quan estigui tot ben daurat poseu-hi la botifarra; barregeu-ho bé. Finalment retireu l'oli i ja podeu emplatar.