Patata i ceba amb botifarra esparracada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes

INGREDIENTS

  • 1 kg de patates
  • 3 botifarres de sal i pebre
  • 3 cebes mitjanes
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar prepareu les patates. Sense treure'ls la pell i ben netes, poseu-les en un cassó amb aigua freda i sal, deixeu que bullin durant 10 minuts a foc fort i 10 minuts més a foc lent.
Un cop cuites, peleu-les amb molt de compte perquè no es trenquin i talleu-les a làmines una mica gruixudes. Reserveu-ho. D'altra banda, buideu la botifarra i fregiu-la en una paella amb oli calent. Quan estigui una mica rossa reserveu-la, i amb l'oli que us ha quedat fregiu-hi la ceba tallada. Mentrestant salpebreu les patates i afegiu-les a la ceba, i quan estigui tot ben daurat poseu-hi la botifarra; barregeu-ho bé. Finalment retireu l'oli i ja podeu emplatar.
Anar al contingut