Patata farcida de bolets i llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Glòria Blanco
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Provença, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 patates
- 16 llagostins
- 200 g de bolets
- 3 escalunyes
- 1 got de cava
- 10 cullerades de crema de llet
- oli
- sala
PREPARACIÓ
Per començar, emboliqueu les patates amb paper d'alumini i deixeu-les coure al forn a 200 graus durant 45 minuts.
A continuació, salteu els bolets salpebrats en una paella amb oli. Quan els bolets hagin deixat anar el seu suc, afegiu-hi més oli, l'escalunya picada, i salpebreu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi els llagostins i el cava. Quan els llagostins estiguin cuits, retireu-los. Després, buideu les patates cuites. Mentrestant, incorporeu la crema de llet a la paella i la patata que hem extret triturada. Remeneu-ho. I ja per acabar, farciu la patata, col·loqueu-hi els llagostins a sobre i escalfeu-ho dos minuts al forn. Ja ho podreu emplatar.
A continuació, salteu els bolets salpebrats en una paella amb oli. Quan els bolets hagin deixat anar el seu suc, afegiu-hi més oli, l'escalunya picada, i salpebreu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi els llagostins i el cava. Quan els llagostins estiguin cuits, retireu-los. Després, buideu les patates cuites. Mentrestant, incorporeu la crema de llet a la paella i la patata que hem extret triturada. Remeneu-ho. I ja per acabar, farciu la patata, col·loqueu-hi els llagostins a sobre i escalfeu-ho dos minuts al forn. Ja ho podreu emplatar.