Pastís Tatin
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ventura
INGREDIENTS
- 150 g de pasta brisa
- 100 g de sucre
- 3 pomes golden
- 1 got de crema de llet
- una mica d'aigua
PREPARACIÓ
Feu un caramel amb l'aigua i el sucre en un motlle resistent al foc.
Un cop fet el caramel, i quan encara estigui calent, col·loqueu en el motlle les pomes tallades a trossos. Mentre es refreda, poseu una mica de farina sobre la pasta brisa i aplaneu-la amb l'ajuda d'un corró. Esteneu-la damunt del motlle i retalleu-la. Espolseu una mica de sucre al damunt de la pasta i punxeu-la. Tot seguit, poseu el pastís al forn i deixeu-l'hi durant 1/2 hora, a una temperatura de 200 g. Podeu servir-lo cobert amb una mica de crema de llet calenta.
Un cop fet el caramel, i quan encara estigui calent, col·loqueu en el motlle les pomes tallades a trossos. Mentre es refreda, poseu una mica de farina sobre la pasta brisa i aplaneu-la amb l'ajuda d'un corró. Esteneu-la damunt del motlle i retalleu-la. Espolseu una mica de sucre al damunt de la pasta i punxeu-la. Tot seguit, poseu el pastís al forn i deixeu-l'hi durant 1/2 hora, a una temperatura de 200 g. Podeu servir-lo cobert amb una mica de crema de llet calenta.