Pastís Tatin de prunes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pastís Tatin de prunes
- 1,2 kg de prunes
- 200 g de prunes dessecades
- 200 g de sucre en pols
- 130 g de mantega
- 100 ml de crema de llet
- 1/4 kg de pasta de full
PREPARACIÓ
1.Primer fem el caramel amb sucre glacé. Hi afegim la mantega, ho barregem i ho fem desfer.
2.Tallem les prunes, les naturals i les dessecades.
3.Estenem la mantega i el caramel en una safata, i al damunt hi posem les prunes. I cap al forn, a 180 graus.
4.Després d'uns 50 minuts al forn, mireu com queden les prunes. Ara s'han de deixar refredar.
5.Espolsem farina al taulell de la cuina i hi estenem la pasta de full. Traiem les prunes de la nevera i posem la pasta al damunt de la safata. L'ajustem a la base del motlle.
6.Ho posem al forn a 180 graus uns 30 minuts.
7.Quan traiem la safata, la posem amb aigua perquè es refredi. Un cop s'ha refredat una miqueta, ho girem i ho desemmotllem amb molta cura. Ja podem servir el nostre pastís Tatin amb prunes tebi acompanyat de nata muntada freda, com mana la tradició.
2.Tallem les prunes, les naturals i les dessecades.
3.Estenem la mantega i el caramel en una safata, i al damunt hi posem les prunes. I cap al forn, a 180 graus.
4.Després d'uns 50 minuts al forn, mireu com queden les prunes. Ara s'han de deixar refredar.
5.Espolsem farina al taulell de la cuina i hi estenem la pasta de full. Traiem les prunes de la nevera i posem la pasta al damunt de la safata. L'ajustem a la base del motlle.
6.Ho posem al forn a 180 graus uns 30 minuts.
7.Quan traiem la safata, la posem amb aigua perquè es refredi. Un cop s'ha refredat una miqueta, ho girem i ho desemmotllem amb molta cura. Ja podem servir el nostre pastís Tatin amb prunes tebi acompanyat de nata muntada freda, com mana la tradició.