Pastís de poma i carn de perol

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 4 làmines fines de pasta de full (7 x 10 cm)
  • 2 botifarres de perol
  • 4 pomes Royal Gala
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • 1 cullerada de cebollí picat
  • sal marina
  • pebre del molinet
  • canyella en pols
  • cebollí, enciam i cerfull

PREPARACIÓ

Comenceu preparant les pomes: peleu-les, partiu-les per la meitat, traieu-ne els cors i talleu-les a làmines fines.
Després, col·loqueu els quatre trossos de pasta de full en una safata d'anar al forn. Poseu-hi les botifarres de perol al damunt i marqueu les vores de la pasta amb un ganivet. Cobriu la carn amb la poma laminada i poseu-ho a coure al forn a 200º de temperatura durant 10 minuts. En un bol, poseu-hi el vinagre bàlsamic amb una mica de sal i, sense deixar de remenar, aneu-hi afegint l'oli d'oliva. Prepareu el cebollí, l'enciam i el cerfull i amaniu-ho amb la vinagreta. Munteu el plat amb el pastís de poma, aromatitzeu-lo amb pebre, sal i canyella. Poseu-hi l'amanida al costat i tireu-hi una mica de vinagreta pel damunt.
Anar al contingut