Pastís de formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Juan Manuel Olmos
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fragata, Sitges
INGREDIENTS
- Per al cruixent:
- 20 g de neules triturades
- 20 g de galetes maria
- 20 g de mantega fosa
- 20 g de galeta sablée (pastes de te)
- Per al pastís de formatge
- 150 g de formatge per untar
- 40 g de nata líquida
- 20 g de sucre
- Per a l'estofat de fruita vermella:
- 60 g de puré de gerds
- 20 g de sucre
- 90 g de fruita vermella
PREPARACIÓ
Per fer el cruixent, poseu en un bol les galetes maria picades, les neules triturades, la galeta sablée triturada i la mantega i remeneu-ho tot bé amb una forquilla.
Per fer l'estofat de fruita vermella, escalfeu en un cassó el puré de gerds amb el sucre i remeneu-ho bé fins que el sucre quedi ben desfet. Tot seguit, poseu-ho en un bol amb la fruita vermella i remeneu-ho bé.
Per fer la crema de formatge, escalfeu en un cassó la nata líquida amb el sucre i remeneu-ho bé fins que el sucre quedi ben desfet.
A continuació, retireu-ho del foc, afegiu-hi la crema de formatge a poc a poc i remeneu-ho bé amb un batedor fins que quedi una crema ben fina.
I ja per acabar, emplateu l'estofat de fruita al fons del plat, a sobre poseu-hi el cruixent i finalment, poseu-hi dos canelons de crema de formatge a sobre.
Per fer l'estofat de fruita vermella, escalfeu en un cassó el puré de gerds amb el sucre i remeneu-ho bé fins que el sucre quedi ben desfet. Tot seguit, poseu-ho en un bol amb la fruita vermella i remeneu-ho bé.
Per fer la crema de formatge, escalfeu en un cassó la nata líquida amb el sucre i remeneu-ho bé fins que el sucre quedi ben desfet.
A continuació, retireu-ho del foc, afegiu-hi la crema de formatge a poc a poc i remeneu-ho bé amb un batedor fins que quedi una crema ben fina.
I ja per acabar, emplateu l'estofat de fruita al fons del plat, a sobre poseu-hi el cruixent i finalment, poseu-hi dos canelons de crema de formatge a sobre.