Pastís de formatge en got
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Balaguer
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Oriol Balaguer, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de crema de formatge
- 200 g de nata liquida
- 75 g de sucre
- per al estofat de fruits vermells:
- 100 g de puré de gerds
- 100 g de fruits vermells (cirera, grosella...)
- 20 g de sucre
- per al cruixent:
- 50 g de struzel de base
- 50 g de neules triturades
- 50 g de galetes Maria
- 45 g de mantega fosa
PREPARACIÓ
Per fer l'estofat de fruits vermells, barregeu en un bol el sucre amb el puré de gerds i els fruits vermells sencers i deixeu-ho macerar a la nevera durant dues hores.
Mentrestant, barregeu, a poc a poc, en un altre bol la crema de formatge amb la crema de llet i el sucre i deixeu-ho reposar a la nevera.
Per fer el cruixent, tritureu les galetes Maria, la neules i la pasta struzel i barregeu-ho tot amb la mantega lleugerament fosa.
I ja per acabar, poseu en un got l'estofat de fruits vermells, a sobre la crema de formatge i finalment el cruixent.
Mentrestant, barregeu, a poc a poc, en un altre bol la crema de formatge amb la crema de llet i el sucre i deixeu-ho reposar a la nevera.
Per fer el cruixent, tritureu les galetes Maria, la neules i la pasta struzel i barregeu-ho tot amb la mantega lleugerament fosa.
I ja per acabar, poseu en un got l'estofat de fruits vermells, a sobre la crema de formatge i finalment el cruixent.