Pastís de formatge amb cireres en almívar

Puntuació:

2,58 / 5

Categoria:
postres
Aliment principal:
làctics
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (265 vots)

Ingredients

  • 600 g de formatge fresc de cabra
  • 400 ml de llet
  • 5 ous
  • 150 g de sucre
  • 350 g de cireres
  • sucre i aigua mineral

Elaboració

Per fer l'almívar de cireres, poseu en un cassó l'aigua mineral, el sucre i les cireres senceres i deixeu-ho coure uns 5 minuts.

Seguidament, retireu-lo del foc i deixeu-ho refredar.

A continuació, poseu en un bol el formatge tallat a trossos, els ous, el sucre i la llet i tritureu-ho tot amb el túrmix.

Després, poseu la crema en una safata i poseu-la a coure al forn al bany maria durant mitja hora. Quan estigui cuit, deixeu-lo refredar i desemmotlleu-ho.

I ja per acabar, emplateu un tall de pastís i poseu-hi les cireres en almívar al costat.

Fotos de la recepta (1)

El restaurant

El Racó

Cuiner: Gerard Solís

Poca farina, 20. Sant Climent de Llobregat.

93 658 16 39

La música

La cançó: "Little Afro Spanish Generation"

Intèrpret: Buika

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    3780
    Vots rebuts:
    947562
    Comentaris rebuts:
    1187
    Seguidors:
    197