Pastís de carbassa

Puntuació:

2,71 / 5

Categoria:
postres, internacional
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (245 vots)

Tags:


Canals:

Ingredients

  • pasta de full / 350 ml de carabassa / 250 ml de sucre morè / 3 cullerades de farina / 500 ml de llet / 3 ous / 1 culleradeta de canyella / 1 pessic de nou moscada / 1/2 culleradeta de vainilla en pols / aigua

Elaboració

Feu coure la carabassa en una olla amb força aigua. Un cop cuita, peleu-la. Poseu tots els ingredients en un bol i tritureu-los amb la batedora.

Poseu la pasta de full ben estesa en un motllo de forn rodó. Aboqueu-hi la pasta de carabassa i enforneu-ho durant uns 50 minuts a 200º.

Comproveu que el pastís és cuit punxant-lo amb un ganivet; si surt net, el pastís ja està a punt.

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    808
    Vots rebuts:
    212135
    Comentaris rebuts:
    28
    Seguidors:
    22