Pastís cremós de xocolata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Bel Natividad (Directora de comunicació de Barcelona)
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous ecològics, provinents de gallines exposades al sol i alimentades amb blat de moro, tenen més carotens que els ous comuns, i per això el rovell te un color més intens.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 200 g de xocolata de 70% de cacau
  • 200 g de mantega
  • 5 ous
  • 1 c/s de farina
  • 250 g de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu el forn a 190 graus, prepareu el motllo, rodó i metàl·lic, de 22 cm de diàmetre: unteu-lo primer amb mantega i després amb farina o amb un esprai vegetal.

A continuació, foneu la xocolata i la mantega tot junt en un cassó al foc, uns 2 minuts, fins que quedi completament desfet.

Després, en un bol fora del foc barregeu la xocolata fosa i el sucre amb l'ajut d'unes varetes manuals, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els ous, un per un, barregeu-ho bé, poseu-hi la farina amb un tamisador (o amb un colador de malla fina) i acabeu de barregar-ho tot ben barrejat.

Tot seguit, aboqueu la massa al motllo i poseu-la al forn durant 22 minuts. Passat aquest temps, el treieu i veureu que queda lleugerament tremolós pel mig.

I ja per acabar, deixeu-lo refredar, desemmotlleu-lo i ja podeu servir-lo.
Anar al contingut