Pasta fresca amb foie amb Pedro Ximénez
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lizarriturri
INGREDIENTS
- 4 escalopes de fetge d'ànec
- 400 g de pasta fresca
- 1 copeta de Pedro Ximénez
- sal i pebre
- 8 cebetes de platillo
- oli i mantega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu mantega i oli en una paella, i quan estigui ben calent, daureu-hi les cebetes senceres.
Un cop cuites, feu la reducció amb la copeta de Pedro Ximénez fins que us quedi ben caramel·litzat; reserveu-ho a la mateixa paella. Bulliu la pasta. Si és fresca, amb 2 minuts n'hi ha prou. Un cop escorreguda, passeu-la per aigua freda perquè es trenqui la cocció. Tot seguit, talleu el fetge a làmines i fregiu-lo en una paella sense oli. Tingueu en compte que no us ha de quedar gaire cuit; reserveu-lo. A la mateixa paella, salteu la pasta aprofitant l'oli que ha deixat anar el foie. Podeu muntar el plat i servir-lo.
Un cop cuites, feu la reducció amb la copeta de Pedro Ximénez fins que us quedi ben caramel·litzat; reserveu-ho a la mateixa paella. Bulliu la pasta. Si és fresca, amb 2 minuts n'hi ha prou. Un cop escorreguda, passeu-la per aigua freda perquè es trenqui la cocció. Tot seguit, talleu el fetge a làmines i fregiu-lo en una paella sense oli. Tingueu en compte que no us ha de quedar gaire cuit; reserveu-lo. A la mateixa paella, salteu la pasta aprofitant l'oli que ha deixat anar el foie. Podeu muntar el plat i servir-lo.