Pasta dels barrufets per a les baldufes
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients:
- 200 g pasta de barrufets o d'altres figures
- 3 tomàquets de pera
- 20 g d'alfàbrega fresca
- 50 g de mozzarella de búfala líquida
- 1 gra d'all
PREPARACIÓ
Bulliu la pasta.
Daureu el gra d'all i un parell de branques d'alfàbrega en bon oli d'oliva.
Retireu l'all i l'alfàbrega de l'oli.
Talleu el tomàquet net de pell i llavors i fregiu-lo una mica en l'oli.
Afegiu la mozzarella i moveu fins que quedi una salsa lligada. Poseu al punt de sal.
Amalgameu tot amb la pasta i afegiu-hi una fulla d'alfàbrega picada.
Daureu el gra d'all i un parell de branques d'alfàbrega en bon oli d'oliva.
Retireu l'all i l'alfàbrega de l'oli.
Talleu el tomàquet net de pell i llavors i fregiu-lo una mica en l'oli.
Afegiu la mozzarella i moveu fins que quedi una salsa lligada. Poseu al punt de sal.
Amalgameu tot amb la pasta i afegiu-hi una fulla d'alfàbrega picada.