Pasta de full amb "douxelle" i parmesà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Facundo de la Rúa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cheeseme, Barcelona
INGREDIENTS
- 150 g de pasta de full
- 1 tassa de nata líquida
- 50 g de ruca
- 50 g d'olives negres
- 80 g de parmesà
- oli verge
- sal
- Per a la "douxelle":
- 100 g de xampinyons
- 50 g de pastanaga
- 50 g de ceba
- 2 cullerades de mantega
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, estireu la pasta de full amb una mica de farina fins a aconseguir un gruix d'uns 3 o 4 mil·límetres.
Deixeu-la coure al forn a uns 220 graus durant 15 minuts. Un cop cuita, talleu-la en forma circular.
Per fer la "douxelle", sofregiu una mica de pastanaga i ceba picades en una paella amb oli i mantega. Quan agafi una mica de color, afegiu-hi els xampinyons tallats ben petits i la nata líquida. Deixeu-ho reduir fins a la meitat del seu volum i salpebreu-ho.
Mentrestant, piqueu les olives negres, poseu-les en un bol amb l'oli i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el disc de pasta de full i poseu-hi la "douxelle" a sobre. Després, col·loqueu-hi la ruca, uns encenalls de parmesà i l'olivada. Podeu guarnir el plat amb una mica de sal gruixuda.
Deixeu-la coure al forn a uns 220 graus durant 15 minuts. Un cop cuita, talleu-la en forma circular.
Per fer la "douxelle", sofregiu una mica de pastanaga i ceba picades en una paella amb oli i mantega. Quan agafi una mica de color, afegiu-hi els xampinyons tallats ben petits i la nata líquida. Deixeu-ho reduir fins a la meitat del seu volum i salpebreu-ho.
Mentrestant, piqueu les olives negres, poseu-les en un bol amb l'oli i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el disc de pasta de full i poseu-hi la "douxelle" a sobre. Després, col·loqueu-hi la ruca, uns encenalls de parmesà i l'olivada. Podeu guarnir el plat amb una mica de sal gruixuda.