Parmentier de patates amb fetge i tòfona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Eduard Azuaza
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià

INGREDIENTS

  • 1kg de patates del bufet negres
  • 1/4 de l de crema de llet
  • 4 talls de 80 g de fetge d'ànec
  • 1 tòfona del moianès
  • oli de tòfona
  • sal Maldon
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua i sal bulliu les patates prèviament pelades i tallades a daus durant mitja hora.
Per fer el parmentier, poseu les patates a la Thermomix juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i la tòfona ratllada i tritureu-ho.

A continuació, en una paella ben calenta i sense oli salteu el fetge d'ànec fins que estigui ben dauradet.

I ja per acaber, emplateu el parmentier, poseu-hi el tall de fetge a sobre i guarniu-ho amb una mica de sal Maldon, tòfona ratllada i oli de tòfona.
Anar al contingut