Parmentier de patates amb fetge i tòfona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eduard Azuaza
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià
INGREDIENTS
- 1kg de patates del bufet negres
- 1/4 de l de crema de llet
- 4 talls de 80 g de fetge d'ànec
- 1 tòfona del moianès
- oli de tòfona
- sal Maldon
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sal bulliu les patates prèviament pelades i tallades a daus durant mitja hora.
Per fer el parmentier, poseu les patates a la Thermomix juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i la tòfona ratllada i tritureu-ho.
A continuació, en una paella ben calenta i sense oli salteu el fetge d'ànec fins que estigui ben dauradet.
I ja per acaber, emplateu el parmentier, poseu-hi el tall de fetge a sobre i guarniu-ho amb una mica de sal Maldon, tòfona ratllada i oli de tòfona.
Per fer el parmentier, poseu les patates a la Thermomix juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i la tòfona ratllada i tritureu-ho.
A continuació, en una paella ben calenta i sense oli salteu el fetge d'ànec fins que estigui ben dauradet.
I ja per acaber, emplateu el parmentier, poseu-hi el tall de fetge a sobre i guarniu-ho amb una mica de sal Maldon, tòfona ratllada i oli de tòfona.