Parmentier amb ou ferrat i ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Juanjo Carrillo
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Folquer, Barcelona
INGREDIENTS
- Per al parmentier:
- 600 g de patata
- 200 g de nata líquida
- 2 cullerades d'oli de tòfona negra
- sal, pebre, aigua
- Per als ceps i l'ou ferrat:
- 80 g de ceps
- 4 ous de corral
- sal, pebre i oli
PREPARACIÓ
Per fer el parmentier, poseu les patates, prèviament pelades i tallades en daus, en un cassó amb aigua, sal i pebre i deixeu-les bullir.
Quan ja estiguin cuites, retireu-les i reserveu-les.
A continuació, poseu en un cassó la nata líquida, l'oli de tòfona, la sal, el pebre i les patates bullides i deixeu-ho coure durant uns deu minuts.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, salteu els ceps sencers.
Finalment, en una altra paella amb oli abundant, fregiu l'ou.
I ja per acabar, poseu una capa de parmentier al centre del plat i poseu-hi l'ou ferrat i els ceps a sobre.
Quan ja estiguin cuites, retireu-les i reserveu-les.
A continuació, poseu en un cassó la nata líquida, l'oli de tòfona, la sal, el pebre i les patates bullides i deixeu-ho coure durant uns deu minuts.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, salteu els ceps sencers.
Finalment, en una altra paella amb oli abundant, fregiu l'ou.
I ja per acabar, poseu una capa de parmentier al centre del plat i poseu-hi l'ou ferrat i els ceps a sobre.