Parmentier amb ou ferrat i ceps

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Juanjo Carrillo
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Folquer, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per al parmentier:
  • 600 g de patata
  • 200 g de nata líquida
  • 2 cullerades d'oli de tòfona negra
  • sal, pebre, aigua
  • Per als ceps i l'ou ferrat:
  • 80 g de ceps
  • 4 ous de corral
  • sal, pebre i oli

PREPARACIÓ

Per fer el parmentier, poseu les patates, prèviament pelades i tallades en daus, en un cassó amb aigua, sal i pebre i deixeu-les bullir.

Quan ja estiguin cuites, retireu-les i reserveu-les.

A continuació, poseu en un cassó la nata líquida, l'oli de tòfona, la sal, el pebre i les patates bullides i deixeu-ho coure durant uns deu minuts.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, salteu els ceps sencers.

Finalment, en una altra paella amb oli abundant, fregiu l'ou.

I ja per acabar, poseu una capa de parmentier al centre del plat i poseu-hi l'ou ferrat i els ceps a sobre.
Anar al contingut