Panses
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 600 g de mató
- 250 g de sucre blanc
- 4 ous
- 1/2 culleradeta de canyella en pols
- 100 g de panses sultanes
PREPARACIÓ
Preparació 5 min.
Cocció 18-20 min.
Ingredients (per aprox. 800 g)
1. Amb una forquilla, barregeu el mató amb la meitat del sucre.
2. Bateu els ous amb la resta del sucre, i després amb la primera pasta de mató i sucre. Afegiu-hi les panses, sense el líquid . Ha de quedar tot ben barrejat.
3. Unteu el plat "crisp" amb la mantega i aboqueu-hi la preparació.
4. Coeu-ho amb la funció Crisp uns 20 minuts, fins que la superfície sigui dauradeta.
5. Traieu-ho del forn, i si voleu, decoreu-ho pel damunt amb una mica de sucre glas o amb canyella mòlta...
Cocció 18-20 min.
Ingredients (per aprox. 800 g)
1. Amb una forquilla, barregeu el mató amb la meitat del sucre.
2. Bateu els ous amb la resta del sucre, i després amb la primera pasta de mató i sucre. Afegiu-hi les panses, sense el líquid . Ha de quedar tot ben barrejat.
3. Unteu el plat "crisp" amb la mantega i aboqueu-hi la preparació.
4. Coeu-ho amb la funció Crisp uns 20 minuts, fins que la superfície sigui dauradeta.
5. Traieu-ho del forn, i si voleu, decoreu-ho pel damunt amb una mica de sucre glas o amb canyella mòlta...