Panets de Viena farcits
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Panets de Viena farcits
- 2 panets de Viena
- 4 cullerades de sofregit
- pinyons
- 2 ous
- 60 g xoriço ibèric
PREPARACIÓ
1.Obrim al panet una obertura a dalt de tot, just al mig. A continuació, li anem traient la molla.
2.Posem un rovell d'ou a cadascun dels panets i comencem a farcir-los amb el sofregit. Hi afegim també el xoriço i alguns pinyons.
3.Fem les clares a punt de neu.
4.Posem una paella al foc amb una mica d'oli. Hi posem els panets farcits i els hi posem a sobre les clares a punt de neu. Anem afegint oli per damunt per escaldar-les.
5.Ja podem emplatar els panets!
2.Posem un rovell d'ou a cadascun dels panets i comencem a farcir-los amb el sofregit. Hi afegim també el xoriço i alguns pinyons.
3.Fem les clares a punt de neu.
4.Posem una paella al foc amb una mica d'oli. Hi posem els panets farcits i els hi posem a sobre les clares a punt de neu. Anem afegint oli per damunt per escaldar-les.
5.Ja podem emplatar els panets!