Pagell al forn
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 suprema de pagell d'uns 150 g (o un pagell petit sencer)
- 1 tomàquet
- 1 patata
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 2 avellanes
- 2 ametlles
- fulles d'orenga seca
- grans de pebre negre
- 1 got de fumet de peix (o aigua)
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció: 12 minuts
1. Amb la mandolina, talleu la ceba a làmines fines i la patata a talls d'uns 2 mm.
2. Peleu el gra d'all, i talleu-ne la meitat a làmines. L'altra meitat, reserveu-la.
3. Poseu el fumet al got per triturar de la batedora elèctrica, amb les avellanes i les ametlles, part de l'orenga i l'altre mig gra d'all. Tritureu-ho tot i tindreu la picada.
4. Escalfeu el plat "crisp" uns 2 minuts.
5. Afegiu-hi un raig d'oli d'oliva, els grans de pebre i les làmines d'all. Deixeu que es fregeixin per uns moments, fins que l'all sigui ros.
6. Afegiu-hi la ceba i la resta de l'orenga i torneu-ho a ficar al microones. Deixeu-ho coure 2-3 minuts fins que la ceba es dauri.
7. Afegiu-hi les patates i el tomàquet tallat a bocins petits i deixeu que s'enrosseixin uns 2 minuts.
8. Aboqueu-hi el fumet i la picada, i coeu-ho tot un parell de minuts més. Poseu-hi el peix, salpebrat i cap per avall, i torneu-ho a coure 3-4 minuts més fins que el peix sigui cuit.
9. Emplateu-ho. Ja ho teniu a punt.
Cocció: 12 minuts
1. Amb la mandolina, talleu la ceba a làmines fines i la patata a talls d'uns 2 mm.
2. Peleu el gra d'all, i talleu-ne la meitat a làmines. L'altra meitat, reserveu-la.
3. Poseu el fumet al got per triturar de la batedora elèctrica, amb les avellanes i les ametlles, part de l'orenga i l'altre mig gra d'all. Tritureu-ho tot i tindreu la picada.
4. Escalfeu el plat "crisp" uns 2 minuts.
5. Afegiu-hi un raig d'oli d'oliva, els grans de pebre i les làmines d'all. Deixeu que es fregeixin per uns moments, fins que l'all sigui ros.
6. Afegiu-hi la ceba i la resta de l'orenga i torneu-ho a ficar al microones. Deixeu-ho coure 2-3 minuts fins que la ceba es dauri.
7. Afegiu-hi les patates i el tomàquet tallat a bocins petits i deixeu que s'enrosseixin uns 2 minuts.
8. Aboqueu-hi el fumet i la picada, i coeu-ho tot un parell de minuts més. Poseu-hi el peix, salpebrat i cap per avall, i torneu-ho a coure 3-4 minuts més fins que el peix sigui cuit.
9. Emplateu-ho. Ja ho teniu a punt.