Paella valenciana

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marga Pradas (coordinadora editorial de l'Hospitalet de Llobregat)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense gluten

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 220 g d'arròs bomba
  • 1 l de caldo de paella valenciana amb sofregit Aneto
  • 6 trossos de pollastre
  • 6 trossos de conill
  • 80 g de mongetes verdes planes
  • 50 g de cargols
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella gran, amb una mica d'oli d'oliva, enrossiu els trossos de conill i pollastre, tallats ben petits i salpebrats.

Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la mongeta verda tallada a trossos, remeneu-ho bé, poseu-hi també els caragols (ja purgats) i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.

A continuació, aboqueu-hi el caldo Aneto amb sofregit per a Paella València i apugeu el foc fins a màxima potència. Quan arrenqui el bull, poseu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Passat aquest temps, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 10 minuts més.

Finalment, retireu la paella del foc i deixeu-la reposar 5 minuts.

I ja per acabar, emplateu l'arròs o serviu-lo en la mateixa paella.
 
Anar al contingut