Paella valenciana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Pradas (coordinadora editorial de l'Hospitalet de Llobregat)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 220 g d'arròs bomba
- 1 l de caldo de paella valenciana amb sofregit Aneto
- 6 trossos de pollastre
- 6 trossos de conill
- 80 g de mongetes verdes planes
- 50 g de cargols
- sal i pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella gran, amb una mica d'oli d'oliva, enrossiu els trossos de conill i pollastre, tallats ben petits i salpebrats.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la mongeta verda tallada a trossos, remeneu-ho bé, poseu-hi també els caragols (ja purgats) i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.
A continuació, aboqueu-hi el caldo Aneto amb sofregit per a Paella València i apugeu el foc fins a màxima potència. Quan arrenqui el bull, poseu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Passat aquest temps, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 10 minuts més.
Finalment, retireu la paella del foc i deixeu-la reposar 5 minuts.
I ja per acabar, emplateu l'arròs o serviu-lo en la mateixa paella.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la mongeta verda tallada a trossos, remeneu-ho bé, poseu-hi també els caragols (ja purgats) i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.
A continuació, aboqueu-hi el caldo Aneto amb sofregit per a Paella València i apugeu el foc fins a màxima potència. Quan arrenqui el bull, poseu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Passat aquest temps, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 10 minuts més.
Finalment, retireu la paella del foc i deixeu-la reposar 5 minuts.
I ja per acabar, emplateu l'arròs o serviu-lo en la mateixa paella.