Paella valenciana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Salvador
INGREDIENTS
- 400 g de conill
- 400 g de pollastre
- 250 g de mongeta verda
- 150 g de garrofó
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet madur
- 500 g d'arròs
- 8 cullerades d'oli
- pebre vermell dolç
- safrà
- sal
- aigua
PREPARACIÓ
En primer lloc, poseu oli i una mica de sal en una paella.
Quan l'oli sigui ben calent, rostiu-hi els talls de conill i de pollastre. Per a la preparació d'aquest plat, és molt important que la carn estigui ben rostida. A continuació, sofregiu-hi primer les mongetes verdes tallades a trossos, i després, el pebrot verd tallat ben menut i els garrofons. Sis minuts més tard, un cop tingueu la verdura ben rossa, afegiu-hi dues cullerades de tomàquet triturat, una mica de pebre vermell dolç i safrà. Remeneu-ho una mica i tireu-hi l'arròs, que també heu de deixar sofregir una mica. Ja per acabar, cobriu-ho amb aigua freda, rectifiqueu-ho de sal, i deixeu-ho coure a foc viu fins que l'arròs es begui tota l'aigua i quedi ben eixut.
Quan l'oli sigui ben calent, rostiu-hi els talls de conill i de pollastre. Per a la preparació d'aquest plat, és molt important que la carn estigui ben rostida. A continuació, sofregiu-hi primer les mongetes verdes tallades a trossos, i després, el pebrot verd tallat ben menut i els garrofons. Sis minuts més tard, un cop tingueu la verdura ben rossa, afegiu-hi dues cullerades de tomàquet triturat, una mica de pebre vermell dolç i safrà. Remeneu-ho una mica i tireu-hi l'arròs, que també heu de deixar sofregir una mica. Ja per acabar, cobriu-ho amb aigua freda, rectifiqueu-ho de sal, i deixeu-ho coure a foc viu fins que l'arròs es begui tota l'aigua i quedi ben eixut.