Paella valenciana

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 400 g de conill
  • 400 g de pollastre
  • 250 g de mongeta verda
  • 150 g de garrofó
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet madur
  • 500 g d'arròs
  • 8 cullerades d'oli
  • pebre vermell dolç
  • safrà
  • sal
  • aigua

PREPARACIÓ

En primer lloc, poseu oli i una mica de sal en una paella.
Quan l'oli sigui ben calent, rostiu-hi els talls de conill i de pollastre. Per a la preparació d'aquest plat, és molt important que la carn estigui ben rostida. A continuació, sofregiu-hi primer les mongetes verdes tallades a trossos, i després, el pebrot verd tallat ben menut i els garrofons. Sis minuts més tard, un cop tingueu la verdura ben rossa, afegiu-hi dues cullerades de tomàquet triturat, una mica de pebre vermell dolç i safrà. Remeneu-ho una mica i tireu-hi l'arròs, que també heu de deixar sofregir una mica. Ja per acabar, cobriu-ho amb aigua freda, rectifiqueu-ho de sal, i deixeu-ho coure a foc viu fins que l'arròs es begui tota l'aigua i quedi ben eixut.
Anar al contingut