Paella de sípia i coliflor
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sucursal
INGREDIENTS
- 4 sípies de platja petites
- 1 coliflor petita
- 400 g d'arròs
- 1 tassa de tomàquet ratllat
- 2 manats d'alls tendres
- 1, 5 l de brou de peix
- 1 gotet d'oli
- sal
- pebre vermell dolç
- safrà
PREPARACIÓ
Primer de tot, talleu la sípia a trossets i quan l'oli de la paella estigui calent, tireu-l'hi i espereu que estigui ben sofregida.
Després poseu-hi l'all tendre trossejat i la coliflor tallada i fregiu-ho abans d'afegir-hi el tomàquet. Doneu-hi unes voltes i poseu-hi el pebre vermell. Tot seguit, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure durant uns 10 o 12 minuts (el temps perquè es cogui la coliflor). Aleshores incorporeu-hi el safrà i tot seguit l'arròs. 12 minuts després, ja ho tindreu a punt. Abans de servir l'arròs, deixeu-lo reposar uns 2 minuts.
Després poseu-hi l'all tendre trossejat i la coliflor tallada i fregiu-ho abans d'afegir-hi el tomàquet. Doneu-hi unes voltes i poseu-hi el pebre vermell. Tot seguit, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure durant uns 10 o 12 minuts (el temps perquè es cogui la coliflor). Aleshores incorporeu-hi el safrà i tot seguit l'arròs. 12 minuts després, ja ho tindreu a punt. Abans de servir l'arròs, deixeu-lo reposar uns 2 minuts.