Paella Can Ramonet

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 1 l de fumet de peix
  • 400 g d'arròs
  • 200 g de pollastre
  • 200 g de conill
  • 200 g de costella de porc
  • 1 sípia petita
  • 4 gambes
  • 4 cigales
  • 12 cloïsses
  • 12 musclos
  • 50 g de pèsols
  • 1 gotet d'oli d'oliva Per al sofregit:
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 ceba
  • 4 grans d'all
  • 4 tomàquets madurs
  • julivert Per a la picada:
  • alls
  • oli d'oliva
  • julivert

PREPARACIÓ

Primer de tot, saleu i sofregiu la carn (el pollastre, el cap de costella i el conill) i reserveu-la.
Sofregiu també les gambes i els escamarlans i reserveu-los. Finalment, daureu-hi la sípia tallada a daus. En una altra paella, feu el sofregit de ceba i pebrot (s'ha de fer molt a poc a poc) i al final quan ho tingueu ben daurat incorporeu-hi el tomàquet. A la paella de fer l'arròs, tireu-hi una mica de picada d'all, oli i julivert i de seguida poseu-hi l'arròs deixant que agafi una mica de gust. Afegiu-hi la carn i la sípia; incorporeu-hi el sofregit i tot seguit el fumet (ha d'estar bullint). Quan tingueu l'arròs gairebé cuit, poseu-hi les gambes i els escamarlans, els pèsols bullits, els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho 5 minuts més i ja tindreu la paella a punt de servir.
Anar al contingut