Paella Can Ramonet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ramonet
INGREDIENTS
- 1 l de fumet de peix
- 400 g d'arròs
- 200 g de pollastre
- 200 g de conill
- 200 g de costella de porc
- 1 sípia petita
- 4 gambes
- 4 cigales
- 12 cloïsses
- 12 musclos
- 50 g de pèsols
- 1 gotet d'oli d'oliva Per al sofregit:
- 1 pebrot verd
- 1/2 ceba
- 4 grans d'all
- 4 tomàquets madurs
- julivert Per a la picada:
- alls
- oli d'oliva
- julivert
PREPARACIÓ
Primer de tot, saleu i sofregiu la carn (el pollastre, el cap de costella i el conill) i reserveu-la.
Sofregiu també les gambes i els escamarlans i reserveu-los. Finalment, daureu-hi la sípia tallada a daus. En una altra paella, feu el sofregit de ceba i pebrot (s'ha de fer molt a poc a poc) i al final quan ho tingueu ben daurat incorporeu-hi el tomàquet. A la paella de fer l'arròs, tireu-hi una mica de picada d'all, oli i julivert i de seguida poseu-hi l'arròs deixant que agafi una mica de gust. Afegiu-hi la carn i la sípia; incorporeu-hi el sofregit i tot seguit el fumet (ha d'estar bullint). Quan tingueu l'arròs gairebé cuit, poseu-hi les gambes i els escamarlans, els pèsols bullits, els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho 5 minuts més i ja tindreu la paella a punt de servir.
Sofregiu també les gambes i els escamarlans i reserveu-los. Finalment, daureu-hi la sípia tallada a daus. En una altra paella, feu el sofregit de ceba i pebrot (s'ha de fer molt a poc a poc) i al final quan ho tingueu ben daurat incorporeu-hi el tomàquet. A la paella de fer l'arròs, tireu-hi una mica de picada d'all, oli i julivert i de seguida poseu-hi l'arròs deixant que agafi una mica de gust. Afegiu-hi la carn i la sípia; incorporeu-hi el sofregit i tot seguit el fumet (ha d'estar bullint). Quan tingueu l'arròs gairebé cuit, poseu-hi les gambes i els escamarlans, els pèsols bullits, els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho 5 minuts més i ja tindreu la paella a punt de servir.