Pa sense gluten

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 650 g de farina de panificació Glutestop
  • 13 g de sal
  • 13 g de sucre
  • 8 g de llevat sec de panificació
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de majorana
  • 325 ml d'aigua

PREPARACIÓ

1. Aboquem la farina dins del recipient de la panificadora.
2. Fem un forat amb el dit enmig de la farina, com si fos un volcà. Aboquem dins del forat el llevat.
3. Comencem afegint els ingredients secs a la farina: aboquem al recipient el sucre, la sal i la majorana.
4. Aboquem ara, al recipient, els ingredients líquids, sense que mullin el llevat: l'aigua i l'oli d'oliva.
5. Posem la màquina en funcionament, i la programem perquè comenci a fer el pa a una hora determinada, o bé, en aquest mateix moment.
Anar al contingut