Pa farcit

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gisela Casas (secretària de direcció)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta preparació és molt rica en calci, que gracies a la vitamina D que conté, s'absorbirà fàcilmentAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 pa rodó (de pagès)
  • 200 g de formatges ratllats (cheddar, emmental, gouda i avartis)
  • 1 tassa de mantega (fosa)
  • 1 ceba tendra
  • romaní fresc
  • farigola fresca

PREPARACIÓ

Per començar, agafeu el pa i talleu-lo fent quadres a la part de dalt, sense arribar a tocar el fons, com si fos un enreixat.

A continuació, poseu la ceba tendra tallada a la juliana molt fina al fons dels talls de l'enreixat. Tot seguit, poseu la barreja de formatges ratllats també als talls de l'enreixat de forma abundant. Després, també als talls de l'enreixat, poseu-hi una mica de romaní i farigola. Seguidament, poseu el pa sobre paper d'alumini, aboqueu-hi la mantega fosa per sobre i pels talls de l'enreixat, emboliqueu bé el pa i deixeu-lo coure al forn a 180 graus durant 20 minuts. Finalment, desemboliqueu el pa i deixeu-lo gratinar al forn durant 15 minuts més perquè quedi ben torrat.

I ja per acabar, traieu el paper d'alumini i serviu el pa sobre un plat gros o una safata.

Anar al contingut