Pa de mel i espècies
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a un pa d'uns 600 g:
- 200 g de farina integral de sègol
- 160 g de farina de força
- 10 g de llevat de forner
- 100 g de flocs de sègol
- 1/2 culleradeta de gingebre en pols
- 1 punteta de pebre de Caiena
- 1 culleradeta de llavors de rosella
- 150 ml d'aigua envasada
- 50 g de mel
- sal
- comí en pols
PREPARACIÓ
1. Escalfeu una mica d'aigua i dissoleu-hi el llevat de forner.
2. Després, barregeu les dues farines, la sal, el gingebre, el pebre de Caiena, el comí i les llavors de rosella per fer la massa del pa.
3. En un bol a part, barregeu la mel amb el llevat dissolt amb aigua. Afegiu-ho a la massa i amasseu-ho ben amassat.
4. Poseu la massa en un bol amb una mica de farina perquè no s'enganxi i deixeu-la llevar al forn una hora a quaranta graus.
5. I, finalment, escampeu els flocs de sègol per sobre el pa i el coeu al forn uns 40 minuts a 200 graus.
6. I feu-ne el que vulgueu!
2. Després, barregeu les dues farines, la sal, el gingebre, el pebre de Caiena, el comí i les llavors de rosella per fer la massa del pa.
3. En un bol a part, barregeu la mel amb el llevat dissolt amb aigua. Afegiu-ho a la massa i amasseu-ho ben amassat.
4. Poseu la massa en un bol amb una mica de farina perquè no s'enganxi i deixeu-la llevar al forn una hora a quaranta graus.
5. I, finalment, escampeu els flocs de sègol per sobre el pa i el coeu al forn uns 40 minuts a 200 graus.
6. I feu-ne el que vulgueu!