Pa de mel i espècies

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a un pa d'uns 600 g:
  • 200 g de farina integral de sègol
  • 160 g de farina de força
  • 10 g de llevat de forner
  • 100 g de flocs de sègol
  • 1/2 culleradeta de gingebre en pols
  • 1 punteta de pebre de Caiena
  • 1 culleradeta de llavors de rosella
  • 150 ml d'aigua envasada
  • 50 g de mel
  • sal
  • comí en pols

PREPARACIÓ

1. Escalfeu una mica d'aigua i dissoleu-hi el llevat de forner.
2. Després, barregeu les dues farines, la sal, el gingebre, el pebre de Caiena, el comí i les llavors de rosella per fer la massa del pa.
3. En un bol a part, barregeu la mel amb el llevat dissolt amb aigua. Afegiu-ho a la massa i amasseu-ho ben amassat.
4. Poseu la massa en un bol amb una mica de farina perquè no s'enganxi i deixeu-la llevar al forn una hora a quaranta graus.
5. I, finalment, escampeu els flocs de sègol per sobre el pa i el coeu al forn uns 40 minuts a 200 graus.
6. I feu-ne el que vulgueu!
Anar al contingut