Ous i pernil d'ànec amb nyàmeres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mamen Gil
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Taller de cuina Carmen Guillemot, Alcanar (poble)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous d'ànec son un aliment molt interessant, ja que són molt més rics en vitamina A, vitamina E i vitamines del grup B que els ous de gallina.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 8 ous d'ànec
  • 100 g de pernil d'ànec
  • 12 nyàmeres
  • 6 calçots
  • 2 manats d'alls tendres
  • oli d'oliva verge (gust suau)
  • sal d'herbes
  • escates de sal
  • pebre negre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una paella amb oli abundant les nyàmeres, els calçots i els alls tendres, tot pelat i tallat a rodanxes, i deixeu-ho confitar a foc suau i tapat.

Seguidament, coleu-ho, guardeu-ne l'oli, torneu-ho a posar tot a la paella, afegiu-hi la sal d'herbes i deixeu-ho fregir uns minuts.

Quan estigui tot dauradet, poseu-hi els ous, salpebreu-ho i remeneu-ho bé sense trencar els rovells.

I ja per acabar, emplateu-ho i poseu-hi el pernil d'ànec al voltant.
Anar al contingut