Ous i pernil d'ànec amb nyàmeres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mamen Gil
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Taller de cuina Carmen Guillemot, Alcanar (poble)
- Informació nutricional -Obre
Els ous d'ànec son un aliment molt interessant, ja que són molt més rics en vitamina A, vitamina E i vitamines del grup B que els ous de gallina.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 8 ous d'ànec
- 100 g de pernil d'ànec
- 12 nyàmeres
- 6 calçots
- 2 manats d'alls tendres
- oli d'oliva verge (gust suau)
- sal d'herbes
- escates de sal
- pebre negre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una paella amb oli abundant les nyàmeres, els calçots i els alls tendres, tot pelat i tallat a rodanxes, i deixeu-ho confitar a foc suau i tapat.
Seguidament, coleu-ho, guardeu-ne l'oli, torneu-ho a posar tot a la paella, afegiu-hi la sal d'herbes i deixeu-ho fregir uns minuts.
Quan estigui tot dauradet, poseu-hi els ous, salpebreu-ho i remeneu-ho bé sense trencar els rovells.
I ja per acabar, emplateu-ho i poseu-hi el pernil d'ànec al voltant.
Seguidament, coleu-ho, guardeu-ne l'oli, torneu-ho a posar tot a la paella, afegiu-hi la sal d'herbes i deixeu-ho fregir uns minuts.
Quan estigui tot dauradet, poseu-hi els ous, salpebreu-ho i remeneu-ho bé sense trencar els rovells.
I ja per acabar, emplateu-ho i poseu-hi el pernil d'ànec al voltant.