Ous ferrats amb ceps i fetge d'ànec
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Raquel Grivé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La taverna d'en Grivé, Granollers
INGREDIENTS
- 8 ous
- 200 g de ceps
- 1 ceba
- 1 tòfona
- 200 g de fetge d'ànec
- oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Poseu la ceba picada en una paella amb oli, afegiu-hi una mica de sal i sofregiu-la.
Quan la ceba estigui ben rossa, poseu-hi els ceps nets i tallats, i deixeu-ho coure tot junt fins que els ceps estiguin ben cuits.
Mentrestant, fregiu els ous en una paella amb l'oli ben calent.
Tot seguit, saleu el fetge gras i daureu-lo en una paella sense oli.
I ja per acabar, emplateu els ous i poseu-hi a sobre el fetge gras i la barreja dels ceps i la ceba. Podeu guarnir el plat amb una mica de tòfona ratllada per sobre.
Quan la ceba estigui ben rossa, poseu-hi els ceps nets i tallats, i deixeu-ho coure tot junt fins que els ceps estiguin ben cuits.
Mentrestant, fregiu els ous en una paella amb l'oli ben calent.
Tot seguit, saleu el fetge gras i daureu-lo en una paella sense oli.
I ja per acabar, emplateu els ous i poseu-hi a sobre el fetge gras i la barreja dels ceps i la ceba. Podeu guarnir el plat amb una mica de tòfona ratllada per sobre.