Ous ferrats amb ceps i fetge d'ànec

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Raquel Grivé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La taverna d'en Grivé, Granollers

INGREDIENTS

  • 8 ous
  • 200 g de ceps
  • 1 ceba
  • 1 tòfona
  • 200 g de fetge d'ànec
  • oli
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Poseu la ceba picada en una paella amb oli, afegiu-hi una mica de sal i sofregiu-la.
Quan la ceba estigui ben rossa, poseu-hi els ceps nets i tallats, i deixeu-ho coure tot junt fins que els ceps estiguin ben cuits.

Mentrestant, fregiu els ous en una paella amb l'oli ben calent.

Tot seguit, saleu el fetge gras i daureu-lo en una paella sense oli.

I ja per acabar, emplateu els ous i poseu-hi a sobre el fetge gras i la barreja dels ceps i la ceba. Podeu guarnir el plat amb una mica de tòfona ratllada per sobre.
Anar al contingut