Ous estrellats amb pernil ibèric

Puntuació:

2,90 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
ous
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (299 vots)

Tags:


Canals:

Ingredients

  • 4 patates kennebec grosses
  • 8 ous ecològics
  • 1 l d'oli d'oliva suau
  • 280 g de pernil ibèric tallat fi
  • 2 patates violeta
  • escates de sal

Elaboració

Per començar, peleu les patates kennebec, talleu-les a quarts, lamineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent.

Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent.

Per fer les xips de patata, a la mateixa paella fregiu les patates violeta ja tallades a rodanxes molt fines amb una mandolina.

Quan estiguin ben rosses, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent.

A continuació, a la mateixa paella fregiu els ous durant un parell de minuts.

Tot seguit, poseu-los en un bol juntament amb les patates kennebec i les escates de sal i barregeu-ho tot bé amb una forquilla.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb la barreja de patata i ou, desemmotlleu-ho, poseu-hi el pernil ibèric a sobre i guarniu el plat amb les xips de patata violeta.

Fotos de la recepta (1)

Valoració nutricional

sticsa

Els ous son una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, de fet està considerada com a patró de referència proteic.

El restaurant

Nuclo

Cuiner: Jordi Narro

Av. Joan Carles I, 58. L'Hospitalet de Llobregat.

93 233 49 89

La música

La cançó: "Sisa comiendo pollo"

Intèrpret: Sisa

Comentaris (2)

  • Pere

    Pere diu:

    27/10/2010 10:01:13 Marca com a ofensiu

    És un plat deliciós. M'agraden tant amb pernil, com amb foie, xoriço...! Però mai els he fet a casa, i mira que sembla fàcil!

  • 26/10/2010 23:57:54 Marca com a ofensiu

    Han d'estar boníssims.

Recepta de:
Receptes publicades:
3744
Vots rebuts:
921692
Comentaris rebuts:
1168
Seguidors:
193