Ous amb caviar
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jaume Subirós
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Empordà, Figueres
INGREDIENTS
- 4 ous
- 20 g de mantega
- 2 cullerades de crema de llet
- porradell
- 40 g de caviar
- 2 llesques de pa de barra
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Trenqueu la part superior dels ous amb molta cura i buideu-los. Poseu els rovells i les clares en un bol, afegiu-hi sal i bateu-ho bé.
Després desfeu la mantega en una paella i poseu-hi els ous batuts. Remeneu-ho amb una espàtula procurant esmicolar bé l'ou mentre es va coent. Afegiu-hi la crema de llet, el caviar, la sal i el pebre i torneu-ho a remenar.
A continuació farciu les cloves dels ous amb el remenat. Guarniu els ous farcits amb una mica més de caviar pel damunt i serviu-los acompanyats d'unes torrades de pa amb una mica de porradell picat.
Després desfeu la mantega en una paella i poseu-hi els ous batuts. Remeneu-ho amb una espàtula procurant esmicolar bé l'ou mentre es va coent. Afegiu-hi la crema de llet, el caviar, la sal i el pebre i torneu-ho a remenar.
A continuació farciu les cloves dels ous amb el remenat. Guarniu els ous farcits amb una mica més de caviar pel damunt i serviu-los acompanyats d'unes torrades de pa amb una mica de porradell picat.